sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

PALPA:n kelkan käännös

PALPAN toimitusjohtaja Pasi Nurminen ja kehitysjohtaja Tapani Sievänen sanoivat tapaamisessamme 1.4.2005, että palautuspullojen käsittelyprojekti on käynnistetty ja PALPA on keskeinen toimija tässä projektissa. Retpackin osuudeksi tuli hoitaa palautuspisteen inventaari- ja valvontajärjestelmä, (Palpan Kehityshankkeet 2005 – 2007), mikä tarkoittaa siis sitä, että valvontasysteemi kuuluu meille. Pasi Nurminen myös ilmoitti meille, ettei meidän tarvitse enää juosta myymässä tuotettamme eri toimijoilla, koska he hoitavat sen puolen.  

Sentera Oyj antaa lehdistötiedotteen 16.11.2005, jossa julkaistaan Suomen Palautuspakkaus Oy:n kanssa solmittu sopimus. Sentera (nykyisin Digia) on saanut PALPAlta toimeksiannon alumiinitölkkikkikeräysjärjestelmän luomiseksi. Tehtävänä on myös kehittää tätä järjestelmää kaikille alalla vaikuttaville yhtiöille. Kyseinen järjestelmä on siis täysin sama kuin meidän ideamme ja järjestelmämme.

Pasi Nurminen ja PALPA ovat allekirjoittaneet tämän lehdistötiedotteen, vaikka edellisessä blogikirjoituksessa kuvattu vaitiolosopimus KIELTÄÄ häntä mainitsemasta tästä asiasta ennen 25.02.2006; tiedotteen sisältö on täysin identtinen meidän järjestelmämme kanssa, siis juuri tämän saman järjestelmän, jonka me esittelimme hänelle Pasilassa 20.8.2004! He puhuvat osittain tulevaisuudennäkymistä, mutta tosiasia on, että nuo heidän
tulevaisuudennäkymänsä perustuvat täysin meidän patentoituun järjestelmäämme. Oma järjestelmämme on dokumentoitu patenttinumerolla FI 117 428.

Oy Alko Ab:n logistiikkapäällikkö Markku Piekkanen on tietoinen meidän järjestelmästämme ja siihen liittyvästä patenttihakemuksestamme kyseisenä ajankohtana, samoin Oy Sinebrychoff Ab:n logistiikkapäällikkö Pasi Lehtinen, ja heistä kumpikin on mukana PALPAN hallituksessa. Ovatko kummankin yhtiön logistiikkapäälliköt kertoneet Retpackin järjestelmästä ja patenttihakemuksesta tuolloin yhtiöidensä korkeimmalle johdolle? Pasi Lehtisen allekirjoittama vahvistus siitä, että hän on tietoinen meidän järjestelmästämme, ja että Sinebrychoffilla ei ole vaatimuksia omistusoikeuksiin, on päivätty 27.8.2004. Risk managment?????

Onko PALPA:n tj. Pasi Nurminen täysin tietämätön siitä, mitä hän on allekirjoittanut ja luvannut (vaitiolosopimus) vai onko tämä täysin tietoista toimintaa joka osoittaa, että he eivät lainkaan välitä meistä, tehdyistä vaitiolosopimuksista ja olemassa olevista patenttihakemuksista, koska heidän mielestään he ovat Suomen lainsäädännön yläpuolella vahvuutensa, kokonsa ja asemansa puolesta ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti